6.5 C
Deventer
zaterdag, januari 22, 2022

Week van de Wijhese Winkel

Vanaf woensdag 21 tot en met zaterdag 24 maart organiseren de ondernemers uit Gastvrij Wijhe voor de derde keer ‘de Week van de Wijhese Winkel’.

De ondernemers laten die week op een ludieke wijze zien dat er niets gaat boven de persoonlijke contacten en de servicegerichte bediening in fysieke winkels. Gastvrij Wijhe telt, naast de bekende, net verbouwde formules als Kruidvat en Hema veel authentieke en zelfstandige winkels met ieder hun eigen specialiteit en gezicht. Om te laten zien wat zij in huis hebben én u expliciet kenbaar te maken dat zij uw bezoek waarderen, verloten de ondernemers van Gastvrij Wijhe cadeaubonnen onder alle aankopen in die week. Bij iedere ondernemer treft u deze week extra acties of aanbiedingen én er zijn er ballonnen voor alle kinderen.

Op zaterdag 24 maart, tijdens de feestelijke, afsluitende middag van de Week van de Wijhese Winkel, zijn er bij diverse ondernemers wel heel bijzondere medewerkers actief. Een club van wel 60
Wijhe ‘92 leden draait die middag tussen 14.00-16.00 uur mee en laat u dat op gastvrije wijze ervaren.

Op straat in het winkelgebied verzorgden zij die middag tevens een 3 tal grote sportactiviteiten. Iedereen is welkom om een gokje te wagen en zijn sportieve talenten in te beproeven. Primera Schippers, de Oranjerie hebben prijzen beschikbaar gesteld voor de 3 sportieve winnaars van deze middag. De blaaskapel van de Wijhese Harmonie “De Iesselbloazers” verzorgd daarbij de muzikale omlijsting. Het beloofd een gezellige en sportieve week te worden!

De ondernemers van Gastvrij Wijhe heten u van harte welkom!

Als je toch bezig bent!

Stay Connected

812FansLike
1,936VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer