-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Wat vind jij van de Dorpsstraat en Zwolseweg in Heino? Laat het ons weten!

De Zwolseweg en Dorpsstraat in Heino zijn aan onderhoud toe. Er zijn verschillende opgaven, zowel groot als klein. Denk bijvoorbeeld aan opgaven op het gebied van klimaatadaptatie, riolering, wegen, verkeer en groen. Wat moet er precies gebeuren? En hoe kan dit slim gecombineerd worden? Dat gaat gemeente Raalte de komende periode onderzoeken.

Wethouder Jacques van Loevezijn: “Het doel is om tot één integraal plan komen. Daarvoor voeren we verschillende onderzoeken uit. We zijn ook erg benieuwd wat de omgeving van de straten vindt. Wat zijn de wensen en knelpunten? Via een online vragenlijst kunnen inwoners en ondernemers hun input aan ons doorgeven.” De vragenlijst is tot en met 31 oktober in te vullen op www.raalte.nl/zwolseweg-dorpsstraat.

Vervolg
Alle verzamelde informatie leidt straks tot één project. Dit zal de komende jaren samen met de omgeving, Plaatselijk Belang Heino en andere belanghebbenden worden uitgewerkt. Besluitvorming over het concrete plan inclusief kostenplaatje ligt bij de gemeenteraad. Het gehele traject – van onderzoeken tot en met aanbesteding en uitvoering – zal naar verwachting enkele jaren in beslag nemen.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer