Walk&Talk: Persoonlijke koers

Maandag 17 mei om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand een workshop van loopbaanadviseur André van der Vegt.

‘Wees jezelf! Anderen zijn er al genoeg.’

Dat is de kern van de boodschap André van der Vegt van Kompaszie Loopbaanadvies. Hij verzorgt op 17 juni de Walk&Talk, de maandelijkse loopbaanochtend in de Bibliotheek Salland. Mensen die in hun werk vastlopen, hebben zich vaak teveel aan anderen aangepast. Krachtig en ontspannen jezelf zijn, juist daarmee boek je meer succes op de arbeidsmarkt. Wie een persoonlijke koers vaart, straalt vertrouwen uit bij sollicitaties en op de werkvloer.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of door een e-mail te sturen naar Hans Spenkelink via hans.spenkelink@bibliotheeksalland.nl

—–

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*