Voorstelling van Ernest Beuving voor alle vrijwilligers in Raalte

Op woensdag 25 oktober en dinsdagavond 31 oktober is elke vrijwilliger in Raalte welkom bij het ‘DankZij vrijwilligers’-voorstelling. Het evenement wordt georganiseerd om alle mensen die vrijwilligerswerk doen te bedanken voor hun inzet.

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat in 2022 vier op de tien mensen in Nederland aan vrijwilligerswerk doen. Dat is een duidelijk dieptepunt als je kijkt naar de afgelopen jaren. In 2012 was er een hoogtepunt van 50,2%. Evenementen zoals ‘Dankzij vrijwilligers’ zijn er dus voor om de hoeveelheid vrijwilligers weer op te voeren en de mensen die wel aan vrijwilligerswerk doen extra te bedanken.

De enige echte Beuving
Er zal op twee verschillende avonden een voorstelling van ‘de enige echte Ernest Beuving’ plaatsvinden. Hij zal hoogtepunten uit zijn theatershows spelen zoals: Bende van Beuving, So Long Cohen en Goeie Tukkers. Ernest treedt woensdag op in het Dorpshuis Lierderholthuis en dinsdag bij de accommodatie MFA De Belte in Nieuw Heeten. Beide voorstellingen duren van 19:30 tot 21:00 uur.

Training voor stress en spanning
Naast het evenement biedt het Vrijwilligerspunt Raalte ook nog een gratis training aan: ‘Vrijwilligers in Balans’. In de training die 16 oktober plaats vindt krijgen deelnemers de kans om te werken aan inzicht in hun eigen balans. Ook krijgen ze informatie over wat stress is, wat het doet met je lichaam en krijgen ze oefeningen en tips die helpen bij het voorkomen en omgaan met stress.

Ben jij dus vrijwilliger en werkend in gemeente Raalte dan kan je je aanmelden tot 27 september via: www.vrijwilligerspuntraalte.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer