Voetbalnabeschouwingen 4 september

De voetbalnabeschouwingen van zondag 4 september uit Salland Sport. Nabeschouwingen waren er met 4e divisionisten Rohda Raalte en Heino. Ook was dit weekend de eerste ronde van de groepsfase van de bekercompetitie. We beschouwden met de trainers van Overwetering, Colmschate’33 en VV Lettele er over na. Ook blikten we met deze trainers vooruit op het komende seizoen. Alle deze nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Trainer Laurens Knippenborg van Rohda Raalte na de voetbalwedstrijd Rohda Raalte – SJC. Eindstand 1-3. De wedstrijd vond plaats in de 4e divisie.

Trainer Martijn de Vogel na de voetbalwedstrijd Hollandia – Heino. Eindstand 1-1. De wedstrijd vond plaats in de 4e divisie.

Trainer Sander Poll na de bekervoetbalwedstrijd SC Overwetering – Loenermark. Eindstand 5-2. De wedstrijd was in de 1e speelronde van de bekerpoule.

Trainer Rowdy van der Hoop na de bekervoetbalwedstrijd Orderbos – Colmschate’33. Eindstand 2-3. De wedstrijd was in de 1e speelronde van de bekerpoule.

Trainer Helwich Machielsen van Lettele na de voetbalwedstrijd DAVO – Lettele. Eindstand 2-3. De wedstrijd was in de 1e speelronde van de bekerpoule.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer