Voetbaldames Wijhe’92 Kampioen

Leestijd: 2 minuten

Ze waren al een aantal weken kampioen het dames 1 voetbalteam van Wijhe?92, maar vandaag mochten ze hun feestje vieren op hun eigen terrein; op de sportvelden van Wijhe?92. Wel stond zondag 15 mei eerst nog een competitiewedstrijd op het programma .

En niet zomaar eentje namelijk de derby tegen Sc Overwetering .
Sc Overwetering leek in de eerste helft toch een smet op het feestje van de Rood witten te willen maken. Na een mooi ingeschoten vrije trap en een hoge bal die de keepster van Wijhe?92 verraste stond er na de 1ste helft de stand Wijhe?92 ? Sc Overwetering 0-2 op de scoreborden. Wijhe?92 kwam na de rust goed uit de startblokken. Het leek wel of het weer de wedstrijd was voor de rood witten. De 1ste helft was vooral bewolkt met in het begin een bui met een koud windje. Maar de tweede helft begon van tijd tot tijd de zon te schijnen, een heerlijk moment voor het publiek dat op deze wedstrijd was afgekomen.
Wijhe?92 herpakte zich en kwam knap terug tot 2-2  dit werd tevens de eindstand, waarna er een feest losbarste onder een sprinklerinstallatie die aansprong. Later die dag gingen de dames op de platte wagen door Wijhe.

De dames van Wijhe?92 kregen dit seizoen in de zondag 5e klasse F maar 17 doelpunten tegen en scoorde maar liefst 123 keer dit seizoen en behaalde uit 20 wedstrijden 16 overwinningen 4 gelijk en verloren er geen een. Dit brengt het puntenaantal op 52.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!