Verfrissende Zomerproeverij en orkest Fratelli


Olst – Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli is er op het terras van de Olsterhof  in Olst een kleurrijke proeverij van vegetarisch cateringbedrijf Zuiver Kruid en seizoensbloembinderij en huiskwekerij Linde?s hofje.
Op zondag kan er bovendien gekeken en geluisterd worden naar orkest Fratelli.

Wie onbespoten, duurzaam en groen zoekt, moet zeker aanstaande weekend kennis komen maken met Karen van Huizen van Linde?s Hofje. Zij heeft een seizoensbloembinderij en een huiskwekerij waar ze duurzaam kweekt. Één van haar specialiteiten, namelijk fleurige eetbare bloemen, vormen de ingrediënten van de verfrissende proeverij. Tijdens de Zomerproeverij kan er geproefd worden van rozenblaadjes, munt, daglelie en citroen stevia.
Stevia is een snel groeiende kruidachtige plant waarvan de blaadjes zoetstof bevatten en hierdoor ook wel ?het nieuwe suiker? genoemd wordt.
Zuiver Kruid gelooft in de kracht van kruiden en specerijen en de mogelijkheden daarvan om de kwaliteit van het leven te verbeteren.
Eigenaresse Rotem Beer: ?Mijn ideaal is meer mensen in aanraking te laten komen met kruiden en specerijen en het gebruik daarvan ter bevordering van een gezond lichaam en geest?. Rotem bakt voor de verfrissende Zomerproeverij onder andere muffins met kruiden, courgette en aubergines, koekjes met hibiscus en brownies met madeliefjes.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u meer weten over kruiden, eetbare bloemen en het nieuwe suiker? Kom dan op zaterdag of zondag proeven in de Olsterhof.
Orkest Fratelli bestaat uit Wim Luiten, Henny van Lunteren, Niek Luiten, Thomas Patijn en Anneke Goudkuil, zij spelen een mix Klezmer en Gipsy muziek.

Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken en maken deel uit van het Open Weekend bij lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat in Olst.
Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie