Vanaf januari: De MarcoShow op dinsdagavond (19-21u)

Vanaf januari zal de MarcoShow niet meer op zaterdagmiddag, maar elke dinsdagavond te beluisteren zijn tussen 19-21uur!

Dit komt doordat het tijdstip op de zaterdagmiddag niet meer erg praktisch is. Het afgelopen jaar ben ik vader geworden van een prachtige schat van een zoon “Xavi”, daarnaast ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Dit vraagt allemaal tijd en als ik al die dingen prioriteer dan komt radio niet op de eerste plaats. Echter, ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om helemaal te stoppen. Daarom ga ik mijn richten op een nieuw (doordeweeks) tijdslot: de dinsdagavond!

De reden is natuurlijk ontzettend leuk, maar het stoppen op de zaterdagmiddag vind ik ontzettend jammer. De afgelopen 5 jaar (vanaf 16 september 2015) was de zaterdagmiddag mijn tijdslot. Eerst met DM-Radio op RTV Raalte en later met de MarcoShow op DRTV & RTV Raalte en later dus Salland1. Ik heb ook echt het idee dat er een flink aantal vaste luisteraars zijn met regelmatige interactie. Ik hoop dan ook van harte dat deze luistervrienden meeverhuizen naar de dinsdagavond!

Het tijdstip verandert, het programma (en ik) niet, alle gebruikelijke items zullen terugkeren met nóg meer diepgang:)

Aankomende dinsdagavond tussen 19-21uur zal een eerste try-out van de MarcoShow te beluisteren zijn op Salland1.

www.marcoshow.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie