Vacatures bij de vrijwilligersbank


Op de website VrijwilligActief.nl vindt u een vrijwilligers-vacaturebank. Deze maand zijn er weer een heleboel nieuwe vacatures bijgeplaatst. Maar ook kort durende klussen: werk wat voldoening geeft en misschien ook wel precies de job die u zoekt.

De vacatures van deze maand zijn:
?    Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten zoekt in Wijhe een collecte organisator die alle zaken rond de collecte eind september organiseert.
?    Stichting Theaters Olst-Wijhe zoeken een financiële duizendpoot voor de administratie en een coördinator voor de organisatie van de theatervoorstellingen
?    Atelier de Verbeelding zoekt een creatieve werkondersteuner die mensen met een beperking kan ondersteunen in de uitvoering van hun werk.
?    De Brandweer zoekt enthousiaste vrijwilligers voor in Olst en in Wesepe.
?    De Vereniging Aardehuis Oost Nederland zoekt meebouwers aan de aardehuizenwijk  in Olst
?    Het Thomashuis zoekt een nordic walker  die met één van de bewoners wil gaan lopen.
?    Veilig Verkeer Nederland zoekt  bestuursleden die zich willen inzetten voor de verkeersveiligheid binnen de gemeente.
?    De Zonnebloem afdeling Wijhe zoekt een nieuwe voorzitter die zich wil inzetten voor het Zonnebloemwerk en de vergaderingen wil leiden.
?    Overkempe zoekt diverse vrijwilligers, zoals een vrijwilliger in de wasserij en de bibliotheek, een vrijwilliger in het café en in de kado- en papierwinkel.
?    Het Infocentrum IJssel Den Nul zoekt nog een paar gastvrouwen/heren  die volgens een rooster in het Infocentrum werkzaam zijn.

Zin om weer actief te worden? Interesse in één van deze vacatures!?
Ga naar ?www.VrijwilligActief.nl? ? ?Ik zoek vrijwilligerswerk? en maak een keuze!
Op deze site vindt u deze (en nog veel meer) vacatures, met uitgebreide informatie.
Maar u kunt natuurlijk ook het Vrijwilligerssteunpunt bellen: tel. 0570 683923 (ma t/m do)
Geen vacature gevonden, maar wel vrijwilligerswerk willen doen!?
Als u geen geschikte vacature vindt, kunt u zich op de website als vrijwilliger aanmelden voor die activiteiten waar u geïnteresseerd in bent. Organisaties kunnen uw profiel bekijken en op uw aanmelding reageren.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie