Uitzending Airplay Sport LIVE vanaf het sportpark van Wijhe’92

Op zondag 26 mei zal de 388ste uitzending van Airplay Sport op Salland1 te horen zijn. Ditmaal LIVE vanaf het sportpark van Wijhe’92 van 14:00 tot 18:00 uur. Dit heeft allemaal te maken met het waarschijnlijke kampioenschap van Wijhe’92.

De Wijhese ploeg is koploper in de 3de klasse B met nog een wedstrijd op deze dag tegen Turkse Kracht te gaan. Lochem staat door het verlies tegen Wijhe vorige week 3 punten achter en heeft een slechter doelsaldo. Turkse Kracht staat 3de en heeft net zoals Lochem 3 punten achterstand, maar een nog slechter doelsaldo dan Lochem. De rood-witte ploeg uit Wijhe heeft dus alles in eigen hand om zondag kampioen te worden en na een aantal jaar afwezigheid terug te keren in de 2de klasse.

De locatie uitzending van het radio sportprogramma zal grotendeels in het teken staan van deze kampioenswedstrijd met dubbele verslaggevers en interviews met mensen die betrokken zijn bij de vereniging tot aan interviews na afloop van hopelijk een positieve uitslag.

Daarnaast schakelen we en houden we ook de wedstrijden Overwetering – Columbia (live verslag) en Wesepe – Salandia in de gaten. Wesepe voetbalt in principe nergens meer voor in de competiestand. Overwetering heeft nog een laatste spannend duel voor dit seizoen te spelen. Zij moeten winnen om zeker te zijn voor nacompetitie. Bij gelijkspel of verlies zijn zij afhankelijk van Lucter et Emergo. Als deze wint, eindigt het namelijk boven Overwetering en degraderen de groen-gelen rechtstreeks naar de 3de klasse.

Heeft u zelf nog (regionaal) sportnieuws dat u onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kunt u dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter(@Airplay Sport) of Facebook (facebook.com/Airplaysport) en tijdens de uitzending kunt u bellen en appen naar de studio via 0572-360188.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie