Uitzending 100% musical een groot succes


Dinsdag 26 oktober 2010 stond de uitzending van 100% musical in het teken van A Christmas Carol. Rond half zeven in de avond verzamelden zich enkelecast en crew leden van deze productie bij airplayradio, waar ze werden ontvangen met een hapje en een drankje.

De vier gasten welke aanwezig waren in de studio zijn: Coen Bril, Dali Philippo, Gina Maria en Michael Kroegman.

Michael Kroegman, bekend van onder andere: Goede Tijden Slechte Tijden, Goudkust, Oppassen en hiernaast ook bekend van musicals zoals Home (o.a. met Kim-Lian van der Meij en Oren Schrijver) en Naked Boys Singing (o.a. met Henk Hoen en Iwan Dam) is producent van A Christmas Carol en was voor deze gelegenheid naar de studio in Wijhe gekomen samen met twee castleden van A Christmas Carol (Coen en Dali) en zijn PR/Marketing medewerkster Gina.

Coen en Dali zijn twee, nog relatief jonge, aanstormende talentjes waar we in de toekomst vast en zeker meer van zullen horen en lezen.

 

 

Tijdens de uitzending werden de gasten één voor één geïnterviewd door de presentatrice Melanie en kreeg de luisteraar veel te horen over de werkzaamheden van producent en/of PR/marketing medewerker. Daarnaast kregen ze verhalen van de castleden Coen en Dali te horen, over het hele proces en hoe zij het meemaken.

Aangezien A Christmas Carol geheel in het teken van kerst staat zal deze musical dan ook voor 100% musical, de musical van de maand December worden. In deze uitzendingen zal de luisteraar meegenomen worden in het verhaal van Scrooge. Tevens bieden deze uitzendingen vele extra?s.

A Christmas Carol zal op 16 december 2010 in première gaan in de Schouwburg te Deventer.  100% musical is daarbij aanwezig en zal dan ook een sfeerverslag gaan maken.

Wil je alvast meer informatie over A Christmas Carol, kijk dan op hun website http://www.mrscrooge.nl/ en luister in december naar 100% musical op airplayradio.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie