Twee bands in Muziekkoepel Worpplantsoen Deventer

Zondagmiddag 3 september staan er twee optredens gepland in het Worpplantsoen te Deventer. Het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel is dan het toneel voor ‘SadSongs’ en ‘Craton Scale’. Beide bands hebben een relatie met blues en folk en ook wel Americana.

De fraaie Muziekkoepel Nering Bögel is te vinden in Nederlands oudste stadwandelpark ‘Het Worpplantsoen’. Het is een muzikaal trefpunt waar je de zomers gratis zondagmiddagconcerten kunt bijwonen. Op 3 september staan er twee ervaren bands op het programma.

Beeld muziekkoepel middels een oude ansichtkaart
Foto: website Muziekkoepel Nering-Bögel

SadSongs
‘SadSongs’ speelt al zo’n 10 jaar in verschillende bezettingen (drum, percussie, toetsen, contrabas, gitaar en zang) Americana muziek op diverse podia in binnen- en buitenland. Hun voorliefde voor Sad Songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap. De mooiste nummers hebben een verhaal en diepgang, gaan over de liefde en het leven en hebben niet altijd een happy end. Pijn in het hart blijft altijd meer boeien dan een lang en gelukkig leven…

SadSongs

Craton Scale
De vijfkoppige band ‘Craton Scale’ is eigenwijs genoeg om aan bestaande muziek zo hier en daar een ‘Craton Scale’ randje toe te voegen. Classic Rock, Pop, Soul of Blues, zangeres Mariska, gitarist Reinie, bassist Marcel, drummer Jaap en Toetsenist Jan creëren met veel lol en passie hun eigen sound, maar zeker nog herkenbaar. De coverband uit Zutphen speelt al ruim 9 jaar nummers van bands als The Black Crowes, The Cranberries en U2, maar ook Van Dik Hout, Rondé en Imelda May.

Craton Scale

Foto’s: Combi foto en website Nering Bögel

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer