TTV Wijhe zoekt steun voor onderhoud clubgebouw

Ook dit jaar doet de Tafeltennisvereniging Wijhe mee aan de jaarlijkse actie ‘Hart voor Salland’ van de Rabobank. De opbrengst gebruikt de club voor het onderhoud van haar clubgebouw.

Klanten die ook lid zijn van Rabobank Salland kunnen van 10 tot en met 20 maart 2017 met hun persoonlijke inlogcode stemmen op www.rabobank.nl/salland. Iedereen mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal drie aan hetzelfde doel. TTV Wijhe hoopt op veel stemmen. Iedere stem is welkom en wordt enorm gewaardeerd. Voor uw overige stemmen raadt TTV Wijhe de Wiejese Diekdaegen aan, omdat zij afhankelijk zijn van sponsoring en financiële ondersteuning door bedrijven en particulieren.

Nog geen lid van de Rabobank Salland, maar wel klant?
Niet elke klant is automatisch lid van Rabobank Salland. Klanten die voldoen aan de voorwaarden kunnen gratis lid worden. Op www.rabobank.nl/salland staat een formulier om lid te worden. Ook is het mogelijk de bank te bellen via (0570) 50 85 55. Vraag dan naar je persoonlijke inlogcode om meteen te kunnen stemmen voor Hart voor Salland.

Sportnieuws uit de regio Salland