TTV Wijhe organiseert AH scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest

Alweer voor de 45e keer organiseert de TTV Wijhe in de Kerstvakantie het jaarlijkse Albert Heijn tafeltennistoernooi voor basisscholieren en Kindertafeltennisfeest voor de jongste leerlingen.

Het Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi wordt gespeeld op woensdag 27 december in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. De kinderen spelen niet alleen per leeftijdscategorie om de prachtige prijzen. Hun prestaties tellen ook mee voor de prijs voor de beste school. Vorig jaar won Sint Jozef de wisselbeker; welke Wijhese school is dit jaar de beste?

Vrije training

Op de woensdagen 13 en 20 december kunnen de deelnemers aan het scholierentoernooi gratis trainen in het clubgebouw van TTV Wijhe aan De Lange Slagen. Van 14 tot 15.30 uur is het clubgebouw geopend; voor batjes, balletjes en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

 

AH-Kindertafeltennisfeest

Op woensdagochtend 3 januari organiseren we het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest voor de groepen 3 en 4 van de Wijhese basisscholen. De kinderen gaan allerlei aan tafeltennis gerelateerde spelletjes doen. Onder de deelnemers verloten we vier vrijkaartjes voor Ballorig.

 

Aanmelden voor 10 of 15 december
Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen zich aanmelden tot 10 december en uit de groepen 3 en 4 is tot 15 december door een mailtje te sturen naar ttvwijhe@hotmail.com. Schrijf hierin je voor- en achternaam, de naam van je school, de groep waar je in zit en een telefoonnummer voor noodgevallen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie