Treinreizigers Raalte en Heino binnenkort meer reismogelijkheden

Op zondag 10 december wijzigt de dienstregeling van het Openbaar Vervoer in Nederland. Ook voor Keolis Blauwnet. Deze wijziging gaat reizigers meer reismogelijkheden en extra aansluitingen bieden op verschillende trajecten.

Voor het traject Zwolle-Enschede betekent de wijziging dat er meer treinen gaan rijden. Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Intercity tussen beide steden twee extra ritten. Eén rit van Zwolle naar Enschede die om 19:39 uur vertrekt en één rit van Enschede naar Zwolle. De vertrektijd voor deze rit is 19:31 uur.

Ook tussenstop in Heino
Voor reizigers die in Heino moeten in- of uitstappen, pakt deze wijziging van de dienstregeling ook gunstig uit. De extra ritten bieden namelijk een extra reismogelijkheid tussen Zwolle, Enschede én alle tussenliggende stations. Op dit moment wordt station Heino altijd overslagen door de Intercity’s. Net als station Wierden, Almelo de Riet, Borne en Enschede Kennispark.

Tijden worden iets gewijzigd
De vervoerder meldt daarnaast dat op enkele stations de aankomst- en vertrektijden van de trein naar Enschede iets wijzigen. Dit is in verband met de gewijzigde vertrektijden van de Intercity naar Berlijn.

Station in Raalte

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer