Trainer Bonhof en Lemelerveld na één seizoen uit elkaar

De samenwerking tussen hoofdtrainer Kelvin Bonhof en tweedeklasser Lemelerveld gaat na één seizoen eindigen. ‘De gesprekken daarover liepen en inmiddels heeft hij zijn keuze gemaakt. Makkelijk was dat zeker niet, zo gaf Kelvin aan’, valt te lezen op de website van Lemelerveld.

Bonhof is een ambitieuze trainer en volgt de trainersopleiding Uefa A bij GA Eagles. ‘De spelersgroep was erg enthousiast over zijn aanpak en binnen de club is een frisse wind merkbaar. Uiteraard heeft een trainer wensen. De faciliteiten kwamen aan bod en ook de positie van de selectie binnen de vereniging is ter sprake gekomen. We hebben geen brede selectie en bij blessures moet er al gauw een beroep worden gedaan op andere teams. Met inzet van eenieder lukt dit wekelijks, maar een ideale situatie is dat niet’, laat de tc van de Lemelevelders weten.

‘Als TC hebben we de wensen en suggesties afgewogen en zien we mogelijkheden om deze, op passende wijze, door te voeren binnen onze club. Iets wat goed is voor de club op lange termijn. Kelvin is goed gestemd over deze ontwikkelingen. Toch heeft hij besloten om een volgend seizoen opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging die hem persoonlijk meer past. Graag blijft hij meedenken in het beleid rondom de selectie. Als club weten we dat we met Kelvin iemand hebben die zich volledig zal blijven inzetten voor de rest van het seizoen.’

Het bericht Trainer Bonhof en Lemelerveld na één seizoen uit elkaar verscheen eerst op SallandVoetbal.nl.

Powered by WPeMatico

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer