Airplay Sport heeft dringend medewerkers nodig.

Het radio programma Airplay Sport, wat bezig is aan zijn zevende seizoen, wordt gemaakt door passievolle vrijwilligers. Op dit moment bestaat het team van het sportprogramma uit een te klein aantal personen wat betekent dat het elke week weer een strijd moet worden gevoerd om het programma op het gewenste niveau te kunnen maken.

Het programma staat in de regio bekend om zijn “live” verslaggeving, interviews en reportages van de sportactiviteiten  in en rond de gemeente Olst-Wijhe. Het programma wordt met hart en ziel gemaakt door de medewerkers, maar door het krappe aantal vrijwilligers kan de kwaliteit niet elke week 100% worden gegarandeerd.

“Mochten er aan het eind van het seizoen (medio juni/juli) geen nieuwe mensen en/of mogelijkheden zijn, kan het zijn dat we helaas de stekker uit de huidige setting (en dus het bestaande programma) moeten trekken. We kunnen dan niet meer het programma maken zoals de luisteraar en de sport in de gemeente gewend is” laat Stefan van Riel, eindverantwoordelijke voor het radio programma, weten. “Het zou jammer zijn als we dat moeten doen, maar een half product afleveren is niet de juiste manier. Daarom zijn we opzoek naar nieuwe teamleden om het programma voor de toekomst te kunnen waarborgen.” Als dit niet lukt zal het programma op een andere manier moeten worden gemaakt wat niet zal bijdragen aan de kwaliteit en dus onwenselijk aldus de hoofdredactie.

Nieuwe mensen kunnen direct aan de slag op de redactie, regie, presentatie, techniek, maar ook verslaggeving behoort tot de mogelijkheden.  Het team van Airplay Sport gaat graag met geïnteresseerden in gesprek om de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op door een mail te sturen naar sport@salland1.nl of een bericht te sturen aan de sociale kanalen van Airplay Sport (Facebook: facebook.com/airplaysport of Twitter: twitter.com/airplaysport). U kunt ook telefonisch contact opnemen met Stefan van Riel op 06 – 14 21 86 20.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie