Theatercollege Jamie Trenité in Bibliotheek Deventer

Jamie Trenité neemt je op dinsdag 2 juli in zijn theatercollege mee op avontuur, met zijn ervaringen als deelnemer van ‘Wie is de Mol 2019’ en als presentator van ‘Jules Unlimited’ als leidraad. Verwacht geen rustig avondje achteroverleunen. Het wordt een avond over grenzen aanvaarden of grenzen verleggen, een gezonde leefstijl en adrenaline.

De ervaringen van Jamie in de topsport als tennisser, met extreme sporten als presentator van Jules Unlimited en als deelnemer van Wie is de Mol vormen de inspiratiebron van het college. “Ik verwacht niet dat iedereen daarna boven een ravijn gaat hangen, maar ik laat zien én ervaren dat er weinig voor nodig is om een mens wakker te schudden en fanatiek te maken.”

Het college van Jamie gaat over een gezonde leefstijl, sport en het verleggen van grenzen. “Gezond leven is best moeilijk. Het is gemakkelijker om een hamburger te halen en een avondje Fifa te spelen op de Playstation, dan een potje voetbal op een veldje te organiseren. Maar je krijgt geen tweede kans voor je lijf.”

Dinsdag 2 juli | 19.00 – 20.00 uur | Bibliotheek Centrum | € 5,00 voor leden, tot 18 jaar € 2,50

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie