TCC Tabletcafé in de bibliotheek in Olst gaat weer van start

Op woensdag 28 september start weer het TCC Tabletcafé in de Bibliotheek Salland, vestiging Olst. Van 10 tot 12 uur beantwoorden vrijwilligers vragen over tablets, telefoons en de computer. Het tabletcafé zal gehouden worden op elke laatste woensdag van de maand.

Computers bestaan al een hele tijd, maar sinds we tablets en smartphones hebben, zijn de handige en leuke kanten van de digitale wereld pas echt toegankelijk geworden voor grote groepen mensen. Vooral dankzij de tablet zijn veel meer ouderen online gegaan.

Het TCC Tabletcafé is een informele, gezellige bijeenkomst voor iedereen die met een tablet wil leren werken, mooie dingen maken, leren van informatie van internet, en genieten van bijvoorbeeld films, muziek, podcasts, spelletjes of e-books. Bezoekers kunnen elke gewenste vraag stellen aan de vrijwilligers. Of het nu gaat over een app, over videobellen via de computer, of over bijvoorbeeld het werken met foto’s. Anders dan bij het Digitaal Café staan de bijeenkomsten van het TCC Tabletcafé niet in verband met het volgen van cursussen bij de Bibliotheek Salland. De vrijwilligers van het TCC Tabletcafé zijn verbonden aan de ouderenbond KBO-PCOB.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,023VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer