Tablet en computercafé in de Bibliotheek Olst

Op woensdag 30 november kunt u weer terecht in de Bibliotheek Olst met vragen over uw computer of tablet. Of heeft u vragen over e-mailen, internetten of veiligheid van uw computer? Ut Huus, de gezamenlijke Ouderenbonden, Seniorenweb Olst-Wijhe en de Bibliotheek Salland organiseren gratis computerhulp op elke laatste woensdag van 10.00 tot 12.00 uur voor een ieder die met dit soort vragen zit. In december vervalt het café en vanaf januari 2017 staan wij weer voor u klaar. Binnenkort op onze site (www.bibliotheeksalland.nl) de exacte data.

Computer- of laptopvragen
Wanneer er problemen zijn met de eigen computer of laptop, wordt u verzocht deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig. Deze hoeft u niet mee te nemen. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, neem dan de originele software mee. In de Bibliotheek krijgt u individuele hulp van één van onze vrijwilligers bij uw computervraag. Dit kan ook een vraag zijn over de werking van een computer-programma of computerveiligheid en gegevensopslag. In uw eigen tempo krijgt u uitleg en advies.

Iedereen is welkom en de hulp is gratis. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek kunt u gerust langs komen. En zijn de vrijwilligers allemaal al bezet? Dan helpen de gasten van het café elkaar en dan blijkt dat men samen heel veel weet!