-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Supporters GA Eagles kunnen Ajax-uit vanuit het supportershome bekijken

Aanstaande zondag (7 november) reizen spelers en staf van Go Ahead Eagles af naar Amsterdam voor de competitiewedstrijd tegen Ajax. Ben jij in de Johan Cruijff ArenA niet aanwezig in het uitvak? Maar wil je wel samen met je mede-supporters het Matchday-gevoel beleven? Speciaal voor de thuisblijvers opent de Supportersvereniging aanstaande zondag het Supportershome.

De wedstrijd Ajax – Go Ahead Eagles begint om 20:00 uur. Supporters van Go Ahead Eagles zijn vanaf 19:15 uur welkom in het Supportershome. Wel dient iedereen van 13 jaar of ouder bij de ingang van het Supportershome en coronatoegangsbewijs en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen (zie voor een uitgebreide toelichting onderstaand kopje ‘Coronatoegangsbewijs en Testen voor Toegang’). Na het laatste fluitsignaal (circa 21:45 uur) zal het Supportershome nog een half uur geopend blijven.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer