Succesnummers in het HOFtheater

Raalte – Comedian Alex Ploeg vuurt op vrijdag 1 november rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes af in het HOFtheater. Op de zaterdag maken de stoelen van het Raalter theater plaats voor een dansvloer en klinken de (pop)songs van artiesten die ons in 2016 zijn ontvallen. Op zondag 3 november geeft één van de bekendste operazangeressen van Nederland een theaterrecital. Het motto van Francis van Broekhuizen is: Bij twijfel hard zingen!

Alex Ploeg

Comedytrainlid Alex Ploeg won de Publieksprijs Cameretten en voor wie zijn gezicht bekend voor komt: Hij was als comedian ook te zien in het sketchprogramma Klikbeet en in het tv -programma Foute Vrienden. In zijn debuutvoorstelling Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op het publiek af. Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Een succesvolle mislukking.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Alex Ploeg op vrijdag 1 november 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,50 per stuk.

Shirma Rouse, Buddy Vedder, Nurlaila Karim en Marlayne Sahupala

Onder leiding van Danny Sahupala brengen Shirma Rouse, Buddy Vedder, Nurlaila Karim en Marlayne Sahupala een eerbetoon aan 2016. Het jaar waarin grootheden uit de wereld van de popmuziek zijn overleden; Prince, David Bowie, George Michael, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten met een geweldig repertoire. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah, het is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die deze avond voorbij zullen komen.

Er zijn nog staplaatsen beschikbaar voor The Legends We’ve Lost op zaterdag 2 november 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 23,50 per stuk.

Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zang heeft in haar leven een heel belangrijke rol gespeeld en ze is een vurig pleitbezorger van de heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon. Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital. De voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Francis van Broekhuizen op zondag 3 november 2019, 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie