Stem op de Tentfeest top 500!

Airplay Radio, RTV Raalte en Sallandse Feesten organiseren dit jaar de Tentfeest top 500 waarop jij t/m maandag 27 augustus kunt stemmen via http://tentfeesttop500.stemopmuziek.nl. De beste 150 platen worden gedraaid op zaterdag 1 september vanaf 10.00 uur. Door de Spotify playlist van Sallandse Feesten met nummers welke het meest op tentfeesten worden gespeeld in Salland, kwam Luuk Steerneman met het idee om een Tentfeest top 500 te organiseren. Hij heeft contact gezocht met Sallandse Feesten van Bastiaan Veltien en zij zijn samen aan de slag gegaan om een Tentfeest top 500 te organiseren.

In heel Salland is het begrip ‘tentfeest’ wel bekend. Elk dorp, en soms zelfs gehucht, heeft wel minimaal één jaarlijks tentfeest. De drank, vettigheid, gezelligheid, gemoedelijkheid en de vele activiteiten maken de tentfeesten telkens weer een succes. Kortom, tentfeesten horen bij de Sallandse cultuur! Maar op welke tentfeestnummers ga je helemaal los? Wat zijn nummers die je graag zou willen horen op tentfeesten? Welk nummer doet jou denken aan een bepaald tentfeest of verhaal? Op die platen kun jij stemmen voor de Tentfeest top 500 via http://tentfeesttop500.stemopmuziek.nl. Je mag op zoveel verschillende nummers stemmen als je wil, maar niet twee of meer keer op dezelfde plaat. De stemperiode duurt tot en met maandag 27 augustus.

Het beste van de lijst hoor je  op zaterdag 1 september vanaf 10.00 uur. Op deze dag hoor je op Airplay Radio in Olst-Wijhe via 105.7 FM, in gemeente Raalte op RTV Raalte via 105.1 FM en natuurlijk via de websites van beide radiostations (salland1.nl en rtvraalte.nl) het beste van de lijst. De finale van de lijst is op zaterdagavond te horen zodat de beste tentfeestnummers de pre-party van je zaterdagnacht zijn! De lijst wordt gepresenteerd door verschillende DJ’s van Airplay Radio en RTV Raalte. Van de volledige Tentfeest top 500 wordt een Spotify playlist gemaakt. Dus kom je vaak, zo nu en dan of vroeger op tentfeesten? Stem dan nu op je favoriete tentfeestnummers via de website en luister op 1 september naar het beste van de Tentfeest top 500 op Airplay Radio en RTV Raalte!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie