Start aanleg tweede kunstgrasveld SPOC

Op het SPOC in Wijhe wordt een tweede kunstgrasveld aangelegd. Op de plaats van het huidige kunstgrasveld dat momenteel wordt gebruikt door Wijhe’92, de Capellenborg en de Bieënkorf komt straks het kindcentrum. Om voldoende ruimte te hebben voor de buitensport van basisscholen, Wijhe’92, de Capellenborg en de Bieënkorf wordt daarom een tweede kunstgrasveld aangelegd. Deze komt op de plaats van het huidige natuurgrasveld, veld 2 van Wijhe’92.

Wijhe’92 gaat met vrijwilligers de werkzaamheden voorbereiden. Samen breken zij onder andere de bestrating op en verwijderen de hekwerken. Jansen Wijhe start deze week met het grondwerk. De grond wordt op het SPOC opgeslagen, een deel bij de ijsbaan en een deel op de oude opslag naast de tafeltennisvereniging. Deze grond kan weer worden gebruikt bij de aanleg van de pumptrack en het kindcentrum. Topgrass Sportvelden start 29 augustus met de aanlegwerkzaamheden van het kunstgrasveld. Het veld moet voor 14 oktober 2023 worden opgeleverd. Alle aan- en  afvoer van materialen gaan via de ingang van de oude opslag.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer