Spits Lidberg eindelijk verlost van hatelijke nul: “Deze lijn doortrekken”

Hij moest er lang op wachten, maar Isac Lidberg is eindelijk verlost van de hatelijke nul. De spits van Go Ahead Eagles deed het ook maar direct goed, want hij schoot zijn ploeg met twee treffers in de beker hoogstpersoonlijk langs Roda JC: 2-0.

“Twee keer scoren en winnen, dat voelt heel erg goed”, zegt Lidberg na afloop. De Zweed zat er naar eigen zeggen niet mee in zijn maag dat hij het net nog niet wist laten bollen. “Het stoorde me niet, maar uiteraard wil ik scoren. Ik baal wel dat ik nog niet in de Eredivisie heb gescoord, al weet ik zeker dat ook dat binnenkort komt. Ik werk er hard voor, dan komen de doelpunten vanzelf.”

En ook na zijn twee doelpunten tegen Roda blijft Lidberg nuchter. “Of er een last van mijn schouders valt? Nee, dat niet echt. Ik ben blij dat ik bij Go Ahead Eagles speel en probeer het team te helpen door alles te geven. Maar uiteraard hoop ik dat ik deze lijn door kan trekken.”

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer