Son Mieux – Multicolor

De zomer komt eraan en dat weten ze bij Son Mieux ook. Het zevental uit Den Haag maakt al jaren muziek en kende vorig jaar haar doorbraak bij het grote publiek. Na positief ontvangen singles “Drive” en “1992” verscheen begin december het album The Mustard Seed. Afgelopen week werd de band voor dit werk beloond met een prijs voor het beste rockalbum bij de jaarlijkse Edison Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Nederland. Nog geen half jaar na het uitbrengen van dat album verrassen ze ons nu met een nieuwe single.

Met “Multicolor” levert Son Mieux een single die in het verlengde ligt van The Mustard Seed. De band staat bekend om haar energieke en dansbare muziek en dat is ook te horen op “Multicolor”. Naast een dansbare beat horen we ook de herkenbare stem van zanger Camiel Meiresonne en bevat het nummer strijkers. Dit zorgt voor een extra dimensie in het nummer waar we niet stil van kunnen blijven zitten. Het aanstekelijke refrein nodigt uit tot meezingen en dat zien we onszelf deze zomer al doen op een festival.

Op 18 juni staat Son Mieux op het uitverkochte Pinkpop. Naast een Nederlandse tour gaat de band deze herfst op Europese tour. 

Multicolor is deze week de Sallandschijf op Salland1.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer