Soepcafé in Herfstsfeer

OLST – Op zaterdag 26 oktober is er weer een Soecafé in het pand van de Goede Buren, een heerlijke soepmaaltijd voor iedereen.

Deze keer zal het soepcafé gehuld zijn in herfstsfeer. De dagen worden donker, het weer guur. Het Soepcafé biedt een uistekende gelegenheid om gezelligheid te vinden bij een heerlijke maaltijd. Voor jong en oud.

Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met de Plus. Van overgebleven producten van De Plus, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden, maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.

Ook deze keer vindt het Soepcafé plaats op de vaste locatie op de Hendrik Droststraat 47 (het pand van de tweede hands winkel).

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten oa de huur van de ruimte. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie