Soepcafé blikt terug op het afgelopen jaar

OLST – Op zaterdag 30 november kunt u zich warmen aan de heerlijke soepmaaltijd van het Soepcafé en aan het hartverwarmend gezelschap. Dit opnieuw op onze vaste locatie in het pand van de Goede Buren.

Dit zal alweer het laatste Soepcafé van 2019 zijn. We zullen daarom alvast terugblikken op het afgelopen jaar. Onder andere een berekening van de hoeveelheid voedsel die we gered hebben van de afvalcontainer, hoeveel liter soep we hebben gemaakt, hoeveel mensen er meegeholpen hebben achter de schermen en hoeveel gasten we hadden.

Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met de Plus. Van overgebleven producten van De Plus, die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden, maar nog prima eetbaar zijn, wordt een heerlijk maaltijd gemaakt van soep, salade en nagerecht.

Ook deze keer vindt het Soepcafé plaats op de vaste locatie op de Hendrik Droststraat 47 (het pand van de tweede hands winkel).

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten oa de huur van de ruimte. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie