Social Media Leergang voor alle ondernemers in de gemeente Raalte

Ondernemers in de gemeente Raalte kunnen een 5-tal workshops volgen over social media. Bij elke workshop staat een ander thema centraal, variërend van marketing, zakelijk vloggen, Facebook tot LinkenIn. Bij de laatste workshop, een inspiratiesessie, ligt het accent op communicatie met je doelgroep.

De social media leergang is bestemd voor ondernemers, ZP’ers, winkeliers, starters, MKB-bedrijven en medewerkers van bedrijven in de gemeente Raalte. De social media leergang is mede mogelijk gemaakt door subsidies van de provincie Overijssel en de Stadsbeweging vanuit de gemeente Raalte.

Aanmelden

De social media leergang is telkens op vrijdagochtend van 08:00-11:00 uur Bij Lampe (Almelosestraat 2, Raalte). De eerste workshop start op 23 september a.s.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een losse workshop of voor alle workshops samen via www.zpraalte.nl/social-media-leergang/ . Hier staat ook alle informatie over de inhoud van het programma en de andere data.

ZP Raalte

De organisatie van de social media leergang is in handen van ZP Raalte. ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten? Meer informatie? Kijk op www.zpraalte.nl/social-media-leergang/ of mail naar info@zpraalte.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,023VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer