Sinterklaas ook weer welkom in Wijhe via Deventer

Aanstaande zaterdag 12 november komt de Sint weer in ons land en gaat alle mooie dorpen in Salland weer bezoeken. Zo ook Wijhe, en dat op zaterdag 19 november.

Wijhese kinderen uit de groepen 2, 3 en 4 mogen de Goedheiligman en zijn Pieten op de boot vergezellen. De uitnodigingen hiervoor, inclusief een inleverstrook, zullen via de scholen worden verspreid.

Aan boord is plek voor maximaal 250 personen, die kunnen meevaren van Deventer naar Wijhe. Om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen blij gemaakt kunnen worden, verzoekt de organisatie ouders om de kaarten bundelen (drie kinderen met één volwassene is de regel). De kinderen uit Wijhe die speciaal onderwijs volgen, in groep 2, 3 of 4 zitten en mee willen op de boot, kunnen zich telefonisch aanmelden bij José Mentink: (0570)-522700 of via e-mail: intocht.wijhe@live.nl.

Kaartverkoop

Op donderdag 10 november is de eerste kaartverkoop voor de boot, van 8.30 tot 9.00 uur bij Albert Heijn. Deze verkoop is uitsluitend voor degenen die een uitnodiging met inleverstrook hebben ontvangen via de scholen, met als extra punt dat er drie kinderkaarten met één volwassenkaart verkocht worden. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn na deze verkoop, dan komen deze op donderdag 17 november in de vrije verkoop: zelfde tijd en zelfde plaats.

Foto: De stoomboot die aan komt varen in Deventer

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer