Sfeervol kerstconcert


Ondanks de kou en glibberige wegen wisten toch zo’n 140 bezoekers afgelopen vrijdagavond de weg te vinden naar de Boerhaar. Daar konden ze genieten van een sfeervol kerstconcert van het kerstkoor van het Koor Groot Colmschate. Het concert werd georganiseerd door het popkoor Fitis uit Wijhe, dat zelf ook een belangrijke muzikale bijdrage leverde aan deze avond.

 

 

 

Voor aanvang van het concert werden de gasten warm verwelkomd door een prachtig kinderkoor van obs “de Peperhof”.  Ondanks de 5 graden vorst zongen ze de mensen vol overgave toe met hun mooie kerstliederen.

Koor Groot Colmschate begon de sfeervolle avond met Step into Christmas, waarna er nog vele mooie  christmascarols volgden die allemaal begeleid werden door een combo. Voor en na de pauze zong popkoor Fitis enkele nummers onder begeleiding van de vaste dirigente Brianne van ‘t Veer uit Deventer, en de gastpianist Bas Bosman.

De avond werd gezamelijk afgesloten met Stille Nacht met de dirigent van KGC, Klaas van der Meulen. Het publiek werd uitgeleide gedaan met het altijd nog bekende kerstlied Feliz Navidad

 

De organisatie kan terugzien op een geslaagd concert.  

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie