SC Overwetering wint oefenduel van Lemelerveld

Leestijd: < 1 minuut

Donderdagavond 20 januari speelde het 1ste team van SC Overwetering dat uitkomt  in de 4de klasse tegen 3de klasse V.V Lemelerveld. De oefenwedstrijd was ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen.
Het eerste kwartier op Sportpark Sc Overwetering in Olst was voor de thuisclub, dat na 11 minuten resulteerde in een verdiende 1-0 voorsprong voor Overwetering.
Na de 1-0 voorsprong zette Lemelerveld druk op de defensie van Overwetering. Dit leidde tot een aantal kansen maar geen doelpunt. Het overige deel van de eerste helft ging redelijk op en neer. Met kansen voor beide partijen. In de rust was de stand nog steeds 1-0.

Lemelerveld kwam na de rust goed uit de startblokken en scoorde al vrij snel de gelijkmaker 1-1.Overwetering bleef vechten en kwam 6 minuten later op een voorsprong van 2-1.
Na deze goal probeerde Lemelerveld terug te komen maar Overwetering bleef zijn eigen strategie volgen en breide de voorsprong uit naar 3-1. Dit was na 90 minuten een verdiende overwinning.
Zondag 23 januari aanstaande is de volgende oefenwedstrijd. Overwetering speelt thuis tegen Activia. Aanvang van deze wedstrijd is 14:00 uur.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!