Samenwerking tussen Overkempe en Brasserie Holstohus


Overkempe en Brasserie Holstohus gaan per 5 november a.s. samenwerken om de bezoekers van het Holstohus koffie of thee met koek te serveren. Gezondheidsproblemen bij de uitbaters van de Brasserie hebben ertoe geleid dat de zaterdagopenstelling van de Brasserie overdag niet meer lukte. Dat vinden vele mensen erg jammer.

Overkempe heeft op zaterdag haar winkel geopend en is bereid gevonden om een koffietafel in te richten met uiteraard de krant en tijdschriften van de bibliotheek. De koeken die erbij geserveerd gaan worden zijn afkomstig uit eigen bakkerij. En wat is er nu relaxter dan op zaterdag rustig de krant te lezen met koffie en een overheerlijke koek.

Tijdens de openingsuren van de bibliotheek zal de koffie en thee klaar staan in de bibliotheek. Na sluitingstijd van de bibliotheek blijft de Brasserie open en zijn de kranten en tijdschriften beschikbaar in de Brasserie. U kunt terecht van 10.00 tot 16.00 uur.
Koffie, thee en koeken staan klaar. Voor 1 euro 75 heeft u een lekkere kop koffie of thee met koek. U kunt afrekenen in de gezellige winkel van Overkempe. Zij staan ook voor u klaar als u vragen heeft.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie