Samenvattingen en interviews GAE, amateurvoetbal en hockey

Het wekelijkse overzicht van de samenvattingen, interviews en nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Een samenvatting van Feyenoord – Go Ahead Eagles op de dag dat Feyenoord kampioen werd.
  • Voetbal: De Weteringderby vond zaterdag plaats. Je hoort de reacties van trainers Patrick Kieftenbelt van Diepenveen en Sander Poll van Overwetering.
  • Voetbal: Degradatiekandidaat ABS wint verassend van titelkandidaat Wijhe’92.
  • Voetbal: Colmschate’33 lukt het niet om punten te pakken tegen Markelo.
  • Voetbal: Sallandia speelt tegen SDOL in de strijd om nacompetitie voor promotie.
  • Voetbal: VV Hoonhorst bestaat 75 jaar.
  • Hockey: de DHV dames winnen ruim en staan er goed voor in de stand.

Alles is hieronder te beluisteren.

Go Ahead Eagles

Compilatie Feyenoord – Go Ahead Eagles. Eindstand 3-0. Go Ahead Eagles staat 11e van de 18 in de stand met 37 punten en kan play-offs voor Europees voetbal nog behalen. De volgende wedstrijd is zondag 21 mei om 14:30 uur thuis tegen FC Volendam.

Amateurvoetbal

Trainers Patrick Kieftenbelt van Diepenveen en Sander Poll van Overwetering na de voetbalwedstrijd Diepenveen – Overwetering in de 3e klasse D zondag. Eindstand 0-5. Diepenveen staat 7e van de 14 in de stand met 37 punten. Overwetering staat 8e met 36 punten. Voor beide teams is zowel nacompetitie voor promotie als tegen degradatie nog mogelijk.

Trainer Bas Groot Wesselijk van ABS na de voetbalwedstrijd ABS – Wijhe’92 in de 3e klasse D zondag. Eindstand 2-1. ABS staat 13e van de 14 in de stand met 24 punten. Wijhe’92 staat 2e met 41 punten. ABS maakt nog een kleine kans om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Wijhe’92 kan nog kampioen worden, maar kan ook nog op de nacompetitieplaats tegen degradatie komen. Die kans is wel klein.

Trainer Raymond Locht na de voetbalwedstrijd Colmschate’33 – Markelo in de 3e klasse D zondag. Eindstand 1-3. Colmschate’33 staat 9e van de 14 in de stand met 36 punten. Zowel nacompetitie voor promotie als tegen degradatie is nog mogelijk voor Colmschate’33.

Trainer Robert Slinkman van Sallandia na de voetbalwedstrijd Sallandia – SDOL in de 4e klasse G zondag. Eindstand 1-3. Sallandia staat 5e van de 11 in de stand met 30 punten en maakt nog een kleine kans op nacompetitie voor promotie. SDOL staat 3e met 34 punten en heeft nacompetitie bemachtigd.

Louis Bisschop over 75 jaar VV Hoonhorst. Louis was in de jaren 70 en 80 secretaris van VV Hoonhorst en had daarna nog tal van nevenfuncties. Hij is inmiddels 82. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd bij VV Hoonhorst.

Hockey

Trainer Etienne Rameaux na de dameshockeywedstrijd DHV – Civicum in de 2e klasse, Poule B. Eindstand 6-0. DHV staat 2e van de 12 in de stand met 47 punten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer