Sallands onderonsje tussen handbalsters van Wesepe en Nieuw Heeten

Leestijd: < 1 minuut

De datum voor de regiofinale van de landelijke handbalbeker tussen de handbalsters van Nieuw Heeten en Sportclub Wesepe is afgelopen week door de handbalbond bekend gemaakt. De wedstrijd zal op 23 januari  om 20:00 gespeeld worden in sporthal Sprengendal in Haarle. De handbalsters van Wesepe mochten dit seizoen meedoen aan de landelijke handbalbeker doordat zij afgelopen seizoen de districtbeker wonnen.

In de 1ste ronde versloeg de ploeg uit Wesepe 2de divisionist AutoSmeeing/BDC uit Soest met 26-18. In de 2de ronde kwamen zij  uit tegen een bekende uit de competitie, namelijk het 2de damesteam van Kwiek uit Raalte. De ploeg uit Raalte werd met de ruime cijfers  van 26-13 uitgeschakeld in het beker toernooi.  Voor een plaats bij de laatste 16 in de landelijke handbalbeker zal Wesepe af moeten rekenen met Nieuw Heeten. De handbalsters van Nieuw Heeten staan aan kop  in de 2de divisie A.  Nieuw Heeten plaatste zich voor de regiofinale  door AAC 1899 met 33-18 te verslaan.

Een Sallands onderonsje dus tussen de handbalsters van Wesepe en Nieuw Heeten voor een plek bij de laatste 16

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!