Salland1 Steunt actie ZwartewaterFM

Door de Regionale samenwerking van de lokale publieke omroepen in de regio Zwolle (RMC de nieuwe Hanze) is er net als vorig jaar een samenwerking ontstaan tussen Salland1 (Olst-Wijhe/Raalte) en ZwartewaterFM  (Zwartewaterland).

ZwartewaterFM zend al jaren vanuit een horeca gelegenheid in Hasselt een marathon uitzending uit op de radio wat wordt verzorgd door de stichting Zwartewaterland  helpt.

Aan deze marathonuitzending koppelt de stichting vervolgens een goed doel, ditmaal is dit Kind en Brandwond, een stichting die zich inzet om kinderen met brandwonden om te gaan met hun littekens

Om deze actie nu extra te ondersteunen heeft Salland1 drie dagen haar televisie kanaal ter beschikking gesteld aan de Zwartewaterlanders  omdat het kanaal ook daar te ontvangen is bij Ziggo en KPN. Uiteraard nodigt Salland1 ook haar eigen kijkers uit om mee te kijken in dit “glazen huis”

De uitzending start op 19 December om 07.00 in de ochtend en zal  op Salland1TV te zien zijn tot en met 21 december om 00.00.Adres waar dit allemaal gebeurt is  restaurant Onder de luifel.

Ridderstraat 5-7

8061 GH Hasselt.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie