Restaurant ‘k Ook voor jou van de Zonnehof geopend

Op dinsdag, met uitzondering van o.a. de schoolvakanties, verwelkomen wij gasten in ons restaurant ” ‘k Ook voor jou”. Onze leerlingen verzorgen dan een heerlijk kopje koffie of thee, maar ook de lunch wordt door hen uitgeserveerd.

Onze school, de Zonnehof-Hofplein beschikt over een professioneel kooklokaal en een gezellig restaurant. Alle VSO groepen krijgen wekelijks les in de keuken. Tijdens deze lessen leren de leerlingen om te koken en om de keukenmachines te hanteren, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat. De leerlingen maken zo zelfstandig mogelijk producten, zoals taarten, belegde broodjes en soep, die vervolgens uitgeserveerd worden in het restaurant.

Op de dinsdagen is ons restaurant geopend voor gasten van buitenaf. Ons restaurant maakt deel uit van de (interne) stages en de arbeidstoeleiding. In het restaurant wordt de geleerde kennis in de praktijk gebracht. Ons restaurant ‘k ook voor jou’ is op de dinsdagen in de ochtend van 10.00-11.30 uur geopend voor een gezellig koffiemoment en tussen de middag van 12.00-13.30 uur voor de lunch. U bent van harte welkom! Als u komt lunchen is het goed om van tevoren te reserveren. Dit kan onder schooltijd: 0572-362822

Op 4 oktober komt onze verslaggever een kijkje nemen achter de schermen van dit bijzondere leer-restaurant. De beelden zijn later die week te zien via onze website en ons youtubekanaal.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer