1.7 C
Deventer
vrijdag, januari 21, 2022

Rag’n’Bone Man – Crossfire

Een beer van een vent, van kop tot teen getatoeëerd, die opmerkelijk emotionele nummers zingt over het leven; dat kan alleen maar over Rag’n’Bone Man gaan. De Brit oogt misschien wel gevaarlijk, maar is schijnbaar een bijzonder vriendelijke man. In 2017 bracht hij met Human al zijn vierde plaat uit, maar die betekende wel zijn grote commerciële doorbraak. Denk maar aan de titeltrack of “Skin“, waarmee hij tot op de dag van vandaag nog altijd mee wordt geassocieerd. Uiteindelijk verdween Rory Graham, zoals de man echt heet, een hele tijd uit de schijnwerpers om te werken aan een vervolgstuk. Eentje waarvoor de verwachtingen redelijk hoog lagen, aangezien hij blijkbaar nogal makkelijk een hit kon scoren.

Het is uiteindelijk nog maar de vraag of het nieuwe album Life by Misadventure die hoge verwachtingen kan inlossen, aangezien de voorafgaande singles ons gemengde gevoelens gaven. Zo kon “All You Ever Wanted” ons wel bekoren, maar waren we genoodzaakt om “Fall in Love Again” en zijn samenwerking met P!nk de grond in te boren. Ook het nieuwe “Crossfire” is al een tijdje uit, maar lijkt nu eindelijk door te breken.

Voor Salland1 reden om deze nieuwe single uit te roepen tot nieuwe Sallandschijf. Je hoort de plaat regelmatig langskomen op Salland1!

Als je toch bezig bent!

Stay Connected

812FansLike
1,937VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer