Raalte On Ice draagt bij aan de kerstsfeer

Het bijzondere openingsspektakel “Firestar On Ice, verzorgd door kunstrijdster Sterre van der Gouw uit Deventer zorgt voor veel belangstelling. De baan ligt er mooi bij. Mede dankzij het werk van het team vrijwilligers en de sponsoren die het dit jaar weer mogelijk maken een maand lang te schaatsen in het centrum van Raalte.
Maandag stond hier nog niets, en op woensdag wordt dit uit de grond gestampt. Daar is met man en macht aan gewerkt. De ijsmeesters hebben een workshop gevolgd waardoor ze exact weten de baan te onderhouden bij alle weersomstandigheden. Ook dit jaar zorgen de Roalter Jongs voor de uitgifte van de schaaten, waar ze een flinke taak aan zullen hebben, maar ze doen het wederom met plezier.

Voor jong en oud(er)
Schaatslessen voor de schoolgaande jeugd worden weer voor rekening genomen door Jan Holterman, een fervent schaatstrainer die ondanks zijn 76 jaar niets liever doet dan lesgeven en zijn enthousiasme overbrengen. De allerkleinsten worden vermaakt me Kids Disco on Ice en ook zullen Elsa, Anna en Olaf van de film Frozen een bezoekje brengen.

Revanche tijdens de curling-competitie
Voor de curling-competitie hebben zich alweer wat teams gemeld. Het team van de Gemeente Raalte won vorig jaar. Het wordt een mooie uitdaging hen te verslaan.

Opwarmen in de Icebar
Het horeca-gedeelte met de naam Icebar is niet koud maar lekker warm en behaaglijk.
De entree is ruimer en de winterse aankleding zorgt dat je eigenlijk wilt blijven zitten met warme chocolademelk of glühwein. Het kan, want het programma is goed gevuld. Zo is er live muziek van onder meer Piano House en de band Fragment.

Kortom, schaatsen maar ook gezelligheid tijdens de kerstweken voor jong en oud. Laat de kerst maar komen!

  

Voor meer informatie over prijzen en openingstijden: www.raalteonice.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie