Raalte-IJsselstreek is binnen en buiten het veld onvriendelijk

Leestijd: < 1 minuut

Taferelen die je liever niet op het sportpark hebt. Het ging zondag tussen Raalte en IJsselstreek aan het einde van de wedstrijd flink mis. In het duel tussen de bovenste ploegen in 5F werd een eindstand van 3-3 genoteerd, maar moest de politie naar het Sportpark aan de Jan van Arkelstraat komen om de rust te herstellen.

Thuisploeg Raalte kwam voor rust op een 2-0 voorsprong door goals van Taco Dennebos en Jordy Doorgeest.

Na rust kwam IJsselstreek terug in de wedstrijd en kende scheidsrechter Bruins onder andere twee strafschoppen toe aan de bezoekers. Na een 2-3 tussenstand wist Raalte in de laatste minuten via Lennix Lugtenberg nog 3-3 te maken. De gemoederen liepen daarna zeer hoog op met onder andere een rode kaart voor de trainer van IJsselstreek.

Verdere details over schermutselingen op en buiten het veld, die ons bekend zijn, laten we maar achterwege.

Het bericht Raalte-IJsselstreek is binnen en buiten het veld onvriendelijk verscheen eerst op SallandVoetbal.nl.