Provincie Overijssel bedankt haar vrijwilligers

De Overijsselse Vrijwilligersprijs ziet er dit jaar heel anders uit. Geen groot evenement en één prijs maar 75 kleinere prijzen, uitgereikt in de hele provincie door statenleden of de gedeputeerde: de OVP gaat coronaproof on tour!

Onze samenleving draait op mensen, die vaak onzichtbaar heel belangrijk werk doen. De voetbaltrainers, de mantelzorgers, mensen die voor anderen en hun omgeving zorgen zonder daarvoor betaald te krijgen.

De provincie Overijssel wil ál deze mensen bedanken. Dat lukt natuurlijk niet bij iedereen persoonlijk maar tot en met 7 december – de Nationale Vrijwilligersdag – krijgen 75 vrijwilligers een prijs van de provincie Overijssel onder de noemer #ovpontour.

In zijn eigen gemeente Tubbergen reikte gedeputeerde Roy de Witte de prijzen uit. In deze vlog legt hij uit, waarom het zo belangrijk is om aandacht te schenken aan vrijwilligers en hun werk.

Meer weten? Check #ovpontour of neem contact op via E: info of T: 06 – 13 48 85 79

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer