Pronk heeft matig schik maar ‘Rock & Roll dut de rest’

Bassist Arjan Pronk vergat bij het LPG-tanken de slang te ontkoppelen en trok bij het wegrijden de boel kapot. Het was midden in de nacht en niks of niemand om het probleem te melden. Dus gooide Pronk de slang in de berm om zich de volgende dag te melden.

Maar hij was al herkend op bewakingscamera’s. “Dat is Pronk! De bassist van Bökkers! Die ken ik wel!” zeiden ze de volgende dag bij ‘de pomp’ en nog voordat Arjan zich kon melden had ie de beelden van de bewakingscamera al in de mailbox.

Ik heb me gewoon gemeld, gegevens achtergelaten en de rekening zouden ze sturen. Dat volk van Hartholt had d’r vooral schik van,” aldus Arjan. “Ik mar matig…” Maar zijn creatieve brein bedacht dat hij eigenlijk wel mooie beelden voor een nieuwe clip had veroorzaakt onder zijn in juni 2019 uitgebrachte nummer De Rock & Roll dut de rest. Dat nummer doet het al goed op You Tube met een in zijn kelder in Luttenberg opgenomen clip. Maar nu met de beelden van de bewakingscamera er onder loopt ie opnieuw als een tierelier. Op facebook.

Het bericht Pronk heeft matig schik maar ‘Rock & Roll dut de rest’ verscheen eerst op Opinie in Salland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie