Programma IJsseltheaterfietstocht

Deze jaarlijks terugkerende IJsseltheaterfietstocht in het laatste weekend van mei brengt je door het prachtige Sallandse en Veluwse IJsselgebied met elke dag een nieuwe route en andere optredens met kunst, theater en muziekvoorstellingen op ongewone locaties.

Het programma is zeer gevarieerd en vanuit verschillende disciplines samengesteld. Je kan genieten van theater, dans, acrobatiektheater, cabaret, verteltheater, muziek en muziektheater. Voor elk wat wils. Artiesten uit binnen- en buitenland maar ook uit eigen streek.

Fiets mee op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019.

Op zaterdag kan je genieten van muziek van singer-songwriters Peter van Vleuten en Ruud Fieten.

Dans en acrobatiektheater komt van de Franse groep Compagnie Le Grand O en de Argentijn Adriano Cangemi. Maar ook is de Zwolse Jules van Rijn met een vertelling en cabaret van Piepschuim te zien.

Verder kun je in Veessen van genieten van bijzondere campinggasten, gespeeld door amateurspelers, onder leiding van Luisella Lai van theateratelier ToiToiToi.

Op zondag ga je Marjolein Meijers zien en horen, samen met haar begeleiders Walter en Onno Kuipers, het duo Hero Music uit Breda en de singer-songwriter uit Volendam, Case Mayfield. Ook kun je genieten van muziek- en verteltheater van respectievelijk Hanneke Evink met haar kleurrijk schouwspel en Matrose, met wie we in de Zuiderzeewet duiken. Verder zien we de voorstelling “Vers van het Land”, een afstudeerproject van Nikki Terberg en acrobatiek met een een-wieler van Tobit & Jasmijn. De deelname is gratis, wel vragen wij een vrije gift. Kijk voor meer informatie op www.theaterlangsdeijssel.nl

Volg ons op Twitter: STLDIJ of Facebook: theaterlangsdeijssel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie