-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Proeverij in Olst, in teken van de jacht


Zondag 3 januari valt er in en om de Olsterhof  in Olst te genieten van een proeverij van wild, en jachtmuziek en kunt u een winterwandeling maken.

 

 

 

De eerste zondag van het nieuwe jaar staat bij de Olsterhof in het teken van de jacht. Van de bekende Raalter keurslager Tutert, kunt u hun heerlijke huisgemaakte wildragout en een Bourgondische wildpaté proeven.

Jachthoorn blazersgroep ?het Aardhuis? uit Hoog Soeren komt naar Olst om de ?jacht? aan te kondigen. De jachthoorn wordt gebruikt om te communiceren tijdens een jachtdag maar ook om elkaar te begroeten, ermee ‘manger’ te blazen en ter afscheid. Daarnaast zijn er nog vele fanfare- en muziekstukken, gewoon voor eigen plezier geblazen, in competitie of voor een aandachtig publiek.

Aangemoedigd door de ?trompe de chasse? kunt u een fijne 8 kilometer wandeling maken over de oude landgoederen die Olst rijk is. Voor de lange afstandwandelaars is er een route van 17 kilometer, speciaal voor hen is de uitgifte van de wandelroutes al om 10.00 uur. Voor deelname aan de tocht wordt een kleine bijdrage gevraagd, maar bij terugkomst wacht dan weer die overheerlijke warme wildragout of wildpaté.

De activiteiten maken deel uit van de open zondag bij lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat in Olst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl

 

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer