Ponyweek in Heeten: dorpsfestival vol activiteiten en muziek

Het jaarlijkse dorpsfeest ‘Ponyweek Heeten’ komt weer terug op 27 september t/m 1 oktober. Maar dit jaar is het niet zomaar een editie, het is namelijk maar liefst de 60e editie! De organisatoren zorgen er ieder jaar voor dat heel Heeten één groot dorpsfestival wordt, door een breed scala aan leuke activiteiten en harde muziek.

Door de grote variatie aan activiteiten zal er voor jong en oud wat te doen zijn. Elk jaar zoeken de organisatoren naar leuke nieuwe activiteiten, maar klassiekers zoals de cabaretavond, Heetens Café. de Estafetteloop, de ATB & racetocht, de wandeltocht en de oldtimer-toertocht komen elk jaar wel weer aan bod. Het wordt dus een drukke, maar vooral gezellige week met een vol programma. “Het hele dorp zal versiert worden met ‘Ponyweek 60e editie’ vlaggen en het hele dorp zal 5 dagen volledig in de feeststemming zijn”, zegt Paul Reimert, voorzitter van de Ponyweek.

Boerse festiviteit’n
De artiesten die dit jaar gepland staan, beloven samen een onvergetelijk feest te geven. Met grote namen zoals onder anderen: The Partysquad, Vieze Jack en Ronnie Ruysdael. Na deze 5 dagen muziek en gezelligheid zal het feest eindigen met een gave vuurwerkshow.

Wat de Ponyweek altijd écht speciaal maakt, is de Pony- en Paardenjaarmarkt. Woensdag 27 september, vroeg in de ochtend om 5:30 uur, kunt u mee doen aan de veiling waar nog echt ouderwets handjeklap paarden worden verkocht. Wel uitkijken waar je loopt anders trap je in de paardenkak.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer