Pim & Pom vieren feest bij Podium Heino

Heino – De twee beste kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig en muzikaal avontuur. Het leuke aan dit avontuur is dat jij bent uitgenodigd! Op zondag 6 november a.s. om 15.00 uur bij Podium Heino begint het feest met Pim & Pom.

Jullie kennen Pim & Pom vast wel van hun leuke avonturen. Pom is echt de wijze van de twee en Pim heeft altijd veel praatjes. En nu geven Pim & Pom een groot feest. Maar Is vogeltje ook uitgenodigd? En hoe doe je dat eigenlijk, een feest geven? Wat heb je daar allemaal voor nodig? Zal alles vandaag wel goed gaan? De vrienden kunnen jullie hulp goed gebruiken! Kom met de hele familie en vier een Pim & Pom-tastisch feest!

Mario Perton is sinds 2020 licentiehouder van Pim & Pom. Bij het grote publiek is Mario vooral bekend door zijn vele theater en tv producties van o.a. Studio100, Disney Live, Zapp en Nickelodeon. Met een bak vol creativiteit, energie en liefde voor het poppenspel zorgt Mario ervoor dat Pim & Pom een unieke beleving zal zijn voor jong en oud. Kaarten à 7,00 euro zijn online verkrijgbaar Pim & Pom | THEATER Podium Heino .

Illustratie: Fiep Westendorp

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer