Paraplu geen overbodige luxe op Deventer Boekenmarkt

Zondag 6 augustus neemt de grootste boekenmarkt van Europa het centrum van Deventer weer over. Met een weersverwachting op zondag met 88% kans op regen is een paraplu geen overbodige luxe.

De boekenmarkt is van 09:30 – 17:30 uur te vinden op Brink, Zandpoort, Grote Kerkhof, Duinpoort, Nieuwe Markt, Vispoort, Welle, Onder de Linden en Kapjeswelle.

Woordwaardefestival
Naast de boekenmarkt is er ook het Woordwaardefestival, met een muzikale omlijsting van Mobiel Vinyl op Onder de Linden en speelt het Danslab tussen 13:00 – 15:30 uur diverse performances van een kwartier op de Brink bij de Wilhelminafontein. Op de Kapjeswelle wordt je uitgenodigd om in een levensgroot patatbakje te gaan liggen om audiobytes te snacken met verhalen over de drift van het consumeren en het geluk wat hier aan ontleent wordt.

Gegarandeerd droog
Overdekt is er ook genoeg te doen in het centrum van Deventer. In de kapel van de Lebuïnuskerk is een kleinschalige tweedehands boekenmarkt in de kapel. Rudolf Spoor wordt om 14:00 uur geïnterviewd in Boekhandel Praamstra. De voormalig tv-regisseur biedt met zijn boek ‘Van maan tot traan’ een intrigerende kijk achter de schermen van het televisie vak. In Galerie DNA vertellen Willy van de Beek en Patricia Achenbach-Viera over hun kunst en boeken. In de Bergkerk spelen licht en geluid een spel met doeken die opstijgen in een reusachtige tent in Jan M. Verburgs interpretatie van Wiliam Blake’s meesterwerk ‘The Fly’.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer