Oude stijl Jazz concert met De Diksie Krekkers in de Fermerie Deventer

Op 4 juni kun je weer genieten van onvervalste jazz met de Diksie Krekkers in de Fermerie in Deventer. De Diksie Krekkers is een vrolijk en fris spelende Dixieland formatie. Met blazers brengt het orkest haar ongepolijste muziek, in een swingende ritmesectie, ten gehore. Geen elektronica dus, maar pure muziek.

Het orkest heeft een herkenbare sound, welke ontstaat door de grote mate van plezier waarmee de band hun muziek ten gehore brengt, maar ook doordat zij soms binnen hetzelfde akkoordenschema een verassende andere melodie speelt. Het repertoire van de band bestaat uit Dixieland en New Orleans Jazz met nummers, zoals: “Bill Baily won’t you please come home”, “Bourbon street parade” en ” Just a little while to stay here”.

De band bestaat uit Ad Rats (bas), Carl de Ruigh (trompet), Gerrit Boschloo (trombone), Marius de Graaf (klarinet), invaller Rob Koch (banjo) en Ray Aubrey (slagwerk en zang). Alle muzikanten soleren en improviseren, vakkundigheid waar zij bekwaam in zijn geraakt door jarenlange oefening. Het samenspel van kennis, oefening en ervaring komt prachtig tot zijn recht doordat de band perfect op elkaar is ingespeeld. De bandleden nemen ieder een zee aan ervaring mee. Het orkest speelt op verschillende Jazzfestivals en is kind aan huis in diverse jazzclubs. Daarnaast verzorgd de band voor de echte liefhebber ook privéoptredens.

aanvang is 15.00 tot 17.00. Tickets kosten €10,00 per persoon.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer