OSV ’95 presenteert de eerste Sponsor Moves


Op zondag 18 maart 2012 organiseert de activiteitencommissie van OSV ?95 de allereerste Sponsor Moves! Bewegen voor leuke activiteiten. Tijdens deze ochtend zullen de leden van OSV ?95 zich inzetten sponsorgeld bij elkaar te bewegen, zodat er nog meer leuke activiteiten voor hen georganiseerd kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld gezellige dagjes weg, een heel weekend op kamp, een stoere disco of de magische uitvoering, die op 9 juni 2012 gepland staat.

OSV ?95 is een club met breed aanbod, zo kun je turnen, jazz dansen, trampoline springen, zumba, gymmen, pilates en nog veel meer. Tijdens de Sponsor Moves kunnen de leden ook diverse activiteiten te doen!  Voor de gymliefhebbers zetten we een toestellenparcours neer, waarbij je verschillende hindernissen moet afleggen. Houd je niet van gymmen, maar ben je een kei in dansen? Ga dan de uitdaging met je clubleden aan in één van de drie dansactiviteiten: The Battle, De Schuifdeur of De Binnen-Buitenkring!
Sponsort u een lid van OSV ?95 of bent u gewoon nieuwsgierig, kom dan een kijkje nemen op zondag 18 maart a.s. in Sporthal De Hooiberg (nieuwe zaal) tussen 11.00 en 13.00 uur een moedig onze leden aan!

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie