Opening zomerseizoen de Tippe voor abonnementhouders

Op zondag 28 april 2019 is er speciaal voor abonnementhouders van zwembad de Tippe een feestelijke opening van het zomerseizoen van 13.00-15.00 uur. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd in en rond de zwembaden. Door de Stichting Vrienden van de Tippe wordt koffie/thee/ranja en wat lekkers aangeboden. Informatie Vanaf maandag 29 april is zwembad de Tippe geopend voor alle zwemliefhebbers.

Het zwemseizoen loopt tot en met zondag 1 september 2019. Gedurende het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd in samenwerking met de Vrienden van de Tippe. Dat wordt een zomer lang genieten van het zwemmen en de diverse sport- en spellattributen zoals een airtrampoline, schommels, beachveld en een pannakooi.

Sportbedrijf Raalte vindt een gezonde leefstijl heel belangrijk. Een groot gedeelte van de Tippe is daarom rookvrij. Door middel van plattegronden en bordjes wordt de rookvrije zone aangegeven. Kijk voor de openingstijden, activiteiten en meer informatie over zwembad de Tippe op de website (www.zwembaddetippe.nl)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie